ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Mandala denim Gemblengna



 

Stand out from the crowd in our loose Mandala Denim Overall.  The blue on blue mandala designs and paisley prints give this fashion fusion piece the originality of China and Persian Empire combined.  Convey's the timeless 90s look with ripped bottoms and a loose fit that will allow you to go through your day in style and comfort. Our mandala overall also features cleverly placed pockets to carry your phone and keys. 

 

  • panjang: Ankle-Panjang
  • style: sederhana
  • nyocogkeun: leupas
  • pola: nyitak
  • lawon: denim
  • Sandi: bulao lampu

Length: 120cm  Hip: 118cm  Bust: 106cm  Cuff: 44cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!