ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Floral Vintage 90s Gemblengna



 

 

Ieu 90s denim sakabéh hadir kalawan suku tambahan lega nu ngajadikeun hiji Pilihan denok keur awéwé goofy anu cinta sangkan pernyataan fashion flawless. Ieu bisa dipaké dina unggal kasempetan kasual atawa anjeun ngan bisa ngagem eta nalika anjeun grocery balanja atanapi entertaining sémah di imah. Bisa ogé suitably jadi dipasangkeun kalayan rupa-rupa kaos jeung blus pikeun nyocogkeun rasa individu Anjeun. Ngagabungkeun deui ku bodas, kaos panjang-sleeved turtleneck atawa kasual t-shirt na sapatu coklat pikeun katingal hébat.

ukuran

Panjangna: 133cm (Straps kaasup) Hip: 128cm Bust: 116 cangkéng: 124 ThighL: 78cm Cuff: 70cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!