The Lotus Koléksi ieu dirancang pikeun roh bébas anu nyiar purity dina papakéan nya. Anjeun bakal manggihankatun sarta linen dresses, calana linen zen, Asian kaos linen diideuan sareng nu sanesna.Ngumbara ngaliwatan ieuCollection sarta manggihan rupa-badag tina potongan vibrant yén nepikeuntranquility na purity dina gaya.
Kasual Wide leg linen Calana $64.47 $92.10
gancang Témbongkeun
Panjang linen Wrap Cardigan $76.80 $96.00
gancang Témbongkeun
Leupas Ukuran Ditambah Sutra Kalong $96.80 $121.00
gancang Témbongkeun

Batwing sleeves Floral Sutra blus Laku $122.00
gancang Témbongkeun
Flowy Bat leungeun baju Sutra blus $91.80 $108.00
gancang Témbongkeun
Katun sarta linen serelek Crotch Harem Calana $77.00 $110.00
gancang Témbongkeun

Kasual Sutra dasi Dye Shirt $78.40 $98.00
gancang Témbongkeun
Katun linen Oversized Shirt Kalong $68.80 $86.00
gancang Témbongkeun
Lega leg Blue Kapas Calana $61.20 $72.00
gancang Témbongkeun