FAQs

pangmayaran

Dupi abdi tiasa mayar kontan kana pangiriman? / Dupi abdi cc maneh duit pribadi kusabab kuring teu boga kartu kiridit.

Sigana salaku sahiji ayeuna operasi urang anu ngan dugi ka transaksi kartu kiridit / debit na PayPal. Hal ieu keur ngayakinkeun konsumén urang meunang perlindungan konsumen maranéhanana sarta ogé bisnis urang geus disahkeun. Dina mangsa nu bakal datang urang bakal bisa nampa tunai kana pangiriman leuwih tiheula. Mun anjeun teu ngagaduhan sahiji metodeu mayar sakumaha nyatakeun sugan anjeun bisa meunang batur pikeun mantuan Anjeun sareng pamayaran kahiji :)

paypal
Paypal nawarkeun perlindungan meuli na ni'mat pamakéna ku nyadiakeun gateway aman tur kawijakan ngabalikeun duit alus. Ieu naha urang ngajengkeun maké PayPal ka ngalengkepan transaksi anjeun didieu aman tanpa resiko kartu kiridit.

Upami Anjeun gaduh akun PayPal, ngan Checkout kalawan PayPal na login pikeun ngarengsekeun galeuhan Anjeun sasuai.

Kumaha lamun kuring teu boga Akun PayPal ?!

Ulah salempang anjeun teu kedah sorangan rekening PayPal mayar: anjeun asupkeun data kartu kiridit anjeun langsung di PayPal sarta ngalengkepan pamayaran Anjeun. anjeunteu kedah ngadaptarkeun akun PayPal ngayakeun.

1) Pastikeun "mayar jeung debit OR kiridit kartu" pilihan dipilih

Mun kaca PayPal Anjeun Sigana kieu, ngan klik "Mayar ku debit atawa kartu kiridit" atawa "Pariksa salaku Tamu".

2. Ngasupkeun data kiridit kartu'S

Alamat, email & nomer telepon bisa ogé jadi dipénta gumantung nagara Anjeun.

Lamun anjeun geus rengse, klik dina "Review na Teraskeun".

3. Klik "mayar ayeuna"

4. Klik "NO, Nuhun" Nalika ditanya ngeunaan nyieun A PayPal akun. Pesenan Anjeun geus réngsé!

Réngsé! Anjeun bakal lila nampi Anjeun urutan konfirmasi EMAIL pikeun ngonfirmasi pameseran Anjeun! Ngarasakeun balanja :)

mulih

Kawijakan kami balik lasts poé 30 ti tanggal Anjeun nampa produk nu (IE asup leuwih ti layanan pos lokal anjeun). Mun 30 poé geus Isro ku saprak, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Mun lepat is on kami (dicampur up, faulty on kadatangan), urang gé tangtosna bayar pikeun pengiriman barang balik deui :)

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.Mangga ulah ngintunkeun pameseran Anjeun deui produsén. Mangga do catetan nu balik waragad parangko moal katutup ku kami. Urang nyarankeun emailing tim rojongan urang keur pinuh rinci panalungtikan.

Pikeun Orde Balik deui inquires, mangga ngahubungan kami liwat formulir kontak dina situs urang

POLISI pembatalan

Kana meuli urutan, anjeun kudu nepi ka 24 jam pikeun ngabolaykeun urutan Anjeun. Urang baris nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh lamun ngabolaykeun urutan anjeun jeroeun jam 24. Sanajan kitu lamun 24 jam kaliwat saprak anjeun dijieun urutan, Anjeun kudu ngadagoan parsél anjeun ka anjog saméméh anjeun bisa balik ka kami.

POLISI ngabalikeun duit

Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.

Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé gumantung kana sudagar pamayaran Anjeun.

REFUNDS telat OR leungit

Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.

Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.

Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.

Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami liwat formulir kontak dina situs urang

Kodeu pos

Q- A kode pos anu diparentahkeun pikeun nempatkeun hiji urutan tapi teu boga salah di nagara abdi. Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun hiji urutan?

A- Mun alamat anjeun teu boga kode pos bageur nawaran reureuh di asupkeun "11111" jeung tempat urutan Anjeun normal. cara kieu, urang moal nyaho yén teu aya kode pos keur ngawengku

Balanja

Sabaraha lami bakal urutan ngolah nyandak?


Pemesanan ilaharna nyandak nepi ka 5 poé ngolah saméméh maranéhna ngilikan - kaasup weekends jeung libur. Salila Libur ngolah kali butuh nepi ka 14 poé.

Sabaraha lami teh ongkos TIME?


pemesanan AS bakal shipped via USPS na ordo International bakal shipped gumantung kana puseur minuhan produk nu aya ti.

 Transit Times jeung Amérika Sarikat: 5 - dinten 20 Usaha
kali transit keur Internasional: 10 - dinten 21 Usaha
Rata kali transit anu ditampi dina minggu 3.

Aya kaayaan anu kaluar kontrol (bencana alam, libur, cuaca, jsb) anu bisa ngabalukarkeun postponements pengiriman barang. Bari paling bungkusan baris anjog kana waktos, meureun aya kaayaan sarta Nepi yén operator urang bisa ngalaman. Ku sabab kitu, urang ulah ngajamin waktu pangiriman pasti; masalah pangiriman mangrupa tanggung jawab nu parusahaan pengiriman barang.

 

Bakal Kuring nampa sababaraha nyukcruk?


Unggal produk individu bisa jadi shipped ti puseur minuhan béda di sakuliah dunya salaku tim panalungtikan produk urang spends waktu pikeun sumber pikeun kualitas produk acan affordable. Bari kami bisa nyadiakeun tracking pikeun produk anjeun, parusahaan urang insured pinuh dina bungkusan jeung sagala barang leungit bakal reshipped haratis ka anjeun.

Naon kurir baris dipaké pikeun pangiriman THE


Ladenan kurir sabenerna gumantung kana puseur minuhan urang. Ieu alatan produk urang anu sourced ti nagara béda pikeun mastikeun nu meunang harga pangalusna pikeun eta. jasa kurir rupa-rupa ti nagara ka nagara. Tanpa ngadegna bisnis kuat jeung jasa kurir kami bisa ménta ongkos langkung mirah sahingga dina watesan speed kami bakal leungit mun marketplaces global kayaning Amazon jeung saterusna.

Sanajan kitu, urang tetep bakal mastikeun yén anjeun nampi pakét anjeun sarta nyadiakeun asuransi on pakét anjeun bisi leungit na leungit pakét

Kuring maréntahkeun leuwih ti 1 item, AND I ngan narima hiji eusi, kunaon kitu?


Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngurangan biaya on tungtung anjeun ku kituna anjeun teu kudu mayar pajeg luhur / premiums mun meunang barang anjeun! Lamun nempatkeun hiji urutan kalawan kami pikeun sababaraha item éta leuwih ti dipikaresep bade shipped dina leuwih ti hiji pakét. Mangga ngawenangkeun sababaraha waktu pikeun sakabéh barang anjeun ka anjog.

DO I kudu mayar Sakur TARIFFS OR Pajak custom ON produk?


Harga wangsit on resi masing-masing anjeun MEUREUN jadi béda ti naon maréntahkeun tapi punten ulah salempang! Biasana naon puseur minuhan urang bakal ngalakukeun anu ditandaan harga sakumaha pisan low atanapi ditandaan item salaku hadiah sakabehna. Ieu nyegah tugas impor tariffs / custom keur ditanggung dina tungtung anjeun sakumaha keur nagara tangtu ieu beaya tambahan pisan ongkosna mahal.

Kuring ditempatkeun urutan AN tapi teu narima A EMAIL konfirmasi ... naon dina?

Mangga pastikeun surélék anjeun geus bener mun anjeun nempatkeun hiji urutan. Bageur nawaran reureuh di pariksa folder spam anjeun ningali lamun email konfirmasi anjeun ieu dikirim dinya. Lamun aya kénéh euweuh email konfirmasi, mangga surélék tim rojongan kami liwat formulir kontak dina situs urang

Kumaha upami ngaku urang HOME Salila pangiriman THE?


Saha di imah bisa nampa iket atas nama nasabah. Biasana tukang pos bakal ninggalkeun dieunakeun kempelan lamun taya sahijieun nya di imah jeung anjeun bisa ngumpulkeun parsél anjeun di kantor pos pangcaketna Anjeun.

Kuring rék ngaganti MY urutan / ADDRESS, Dupi abdi?


Padahal kami kacida ajak anjeun ukuran dipariksa ganda jeung alamat saméméh nempatkeun hiji urutan kalawan kami, kami pinuh ngarti yén hal datangna up na kasalahan bisa dijieun. Urang ngolah pesenan dinten anu sami aranjeunna disimpen. Mun robah a perlu dilakukeun pikeun urutan Anjeun mangga ngahubungan kami liwat formulir kontak dina situs urang ASAP sarta kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nampung robah yen, tapi urang teu bisa nyieun janji nanaon. Lamun item (s) geus kungsi shipped ti puseur minuhan kami kami moal bisa nyieun parobahan tatanan. Dina kasus eta, anjeun bisa ngirim item salah ka Gudang Daerah pangcaketna sarta sakaligus narima urang bisa ngirim kaluar hiji item dilereskeun. Mangga wartosan kami pikeun manggihan dimana teh Gudang Daerah pangcaketna ti nagara anjeun.

Kuring boga sual ON urutan MY OR ON toko anjeun nu teu acan diwaler di dieu, Kumaha kuring meunang A Tahan anjeun?


Mangga wartosan kami sarta kami bakal senang jeung ngajawab salah sahiji patanyaan anjeun :)


ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!