ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

pangmayaran

Dupi abdi tiasa mayar kontan kana pangiriman? / Dupi abdi cc maneh duit pribadi kusabab kuring teu boga kartu kiridit.

Sigana salaku sahiji ayeuna operasi urang anu ngan dugi ka transaksi kartu kiridit / debit na PayPal. Hal ieu keur ngayakinkeun konsumén urang meunang perlindungan konsumen maranéhanana sarta ogé bisnis urang geus disahkeun. Dina mangsa nu bakal datang urang bakal bisa nampa tunai kana pangiriman leuwih tiheula. Mun anjeun teu ngagaduhan sahiji metodeu mayar sakumaha nyatakeun sugan anjeun bisa meunang batur pikeun mantuan Anjeun sareng pamayaran kahiji :)

paypal
Paypal nawarkeun perlindungan meuli na ni'mat pamakéna ku nyadiakeun gateway aman tur kawijakan ngabalikeun duit alus. Ieu naha urang ngajengkeun maké PayPal ka ngalengkepan transaksi anjeun didieu aman tanpa resiko kartu kiridit.

Upami Anjeun gaduh akun PayPal, ngan Checkout kalawan PayPal na login pikeun ngarengsekeun galeuhan Anjeun sasuai.

Kumaha lamun kuring teu boga Akun PayPal ?!

Ulah salempang anjeun teu kedah sorangan rekening PayPal mayar: anjeun asupkeun data kartu kiridit anjeun langsung di PayPal sarta ngalengkepan pamayaran Anjeun. anjeunteu kedah ngadaptarkeun akun PayPal ngayakeun.

1) Pastikeun "mayar jeung debit OR kiridit kartu" pilihan dipilih

Mun kaca PayPal Anjeun Sigana kieu, ngan klik "Mayar ku debit atawa kartu kiridit" atawa "Pariksa salaku Tamu".

2. Ngasupkeun data kiridit kartu'S

Alamat, email & nomer telepon bisa ogé jadi dipénta gumantung nagara Anjeun.

Lamun anjeun geus rengse, klik dina "Review na Teraskeun".

3. Klik "mayar ayeuna"

4. Klik "NO, Nuhun" Nalika ditanya ngeunaan nyieun A PayPal akun. Pesenan Anjeun geus réngsé!

Réngsé! Anjeun bakal lila nampi Anjeun urutan konfirmasi EMAIL pikeun ngonfirmasi pameseran Anjeun! Ngarasakeun balanja :)

 

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!