ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

kalaluasaan

Buddhatrends Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

-----

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngajelaskeun kumaha informasi pribadi anjeun dikumpulkeun, dipaké, tur dibagikeun mun anjeun didatangan atanapi ngadamel meuli ti www.buddhatrends.com (nu "Loka").

Inpo pribadi urang kumpulkeun
Lamun anjeun didatangan Loka éta, urang otomatis ngumpulkeun informasi nu tangtu ngeunaan alat Anjeun, kaasup informasi ngeunaan web browser anjeun, Alamat IP, zone waktu, sarta sababaraha cookies nu dipasang dina alat Anjeun. Sajaba ti, anjeun ngotéktak Loka éta, urang ngumpulkeun informasi ngeunaan Kaca individu web atawa produk nu nempo, kumaha jaba atanapi istilah pilarian disebut anjeun Loka, sarta informasi ngeunaan kumaha Anjeun berinteraksi sareng Loka éta. Urang tingal émbaran ieu otomatis-dikumpulkeun salaku "Émbaran Alat".

Urang kumpulkeun Émbaran Alat ngagunakeun téknologi handap:
- "Cookies" téh nyaéta payil data nu disimpen dina alat Anjeun atawa komputer tur mindeng ngawengku hiji identifier unik anonim. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang cookies, sarta kumaha carana mareuman cookies, didatangan http://www.allaboutcookies.org.
- "Log file" lampah lagu kajadian dina Loka, sarta ngumpulkeun data kaasup alamat IP anjeun, tipe browser, panyadia jasa Internet, ngarujuk / Kaca kaluar, sarta perangko tanggal / waktos.
- "Web beacons", "tag", sarta "piksel" téh nyaéta payil éléktronik dipaké pikeun ngarékam informasi ngeunaan kumaha anjeun ngotéktak Loka éta.


Sajaba ti, mun anjeun nyieun beuli atawa nyobian ngadamel beuli ngaliwatan Loka éta, urang ngumpulkeun informasi nu tangtu ti anjeun, kaasup ngaran anjeun, alamat tagihan, alamat pengiriman barang, informasi mayar kaasup nomer kartu kiridit, alamat surélék, sarta nomer telepon. Urang tingal émbaran ieu salaku "Émbaran Orde".


Lamun omongan Kami ngeunaan "Émbaran Personal" dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, urang keur diajak ngobrol duanana ngeunaan Alat Émbaran na Émbaran Orde.

Kumaha ieu kami nganggo inpo pribadi Anjeun?
Kami nganggo Émbaran Orde yén urang kumpulkeun umum pikeun minuhan sagala pesenan ditempatkeun ngaliwatan Loka (kaasup ngolah émbaran mayar anjeun, nyusun keur pengiriman barang, sarta nyadiakeun anjeun kalawan invoices jeung / atawa confirmations urutan). Sajaba kami nganggo ieu Émbaran Orde ka:
- komunikasi sareng Anjeun;
- layar pesenan urang keur resiko poténsi atawa panipuan;
- Nalika di garis jeung karesep anjeun babarengan jeung kami, nyadiakeun Anjeun sareng inpo atawa iklan anu patali jeung produk atawa jasa urang.


Kami nganggo Émbaran Alat nu urang kumpulkeun pikeun mantuan kami layar pikeun resiko poténsi jeung panipuan (hususna, alamat IP anjeun), sarta leuwih umum pikeun ngaronjatkeun sarta ngaoptimalkeun Loka urang (contona, ku generating analytics ngeunaan kumaha konsumén urang ngotéktak teras berinteraksi sareng nu Loka, sarta ka assess kasuksésan kampanye pamasaran jeung iklan kami).


Ngabagikeun inpo pribadi Anjeun
Urang bagikeun Émbaran Personal anjeun kalayan pihak katilu pikeun mantuan kami nganggo Émbaran Personal anjeun, sakumaha ditétélakeun di luhur. Contona, urang nganggo Shopify ngawasa toko online kami - Anjeun bisa maca leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Shopify migunakeun Émbaran Personal anjeun didieu: https://www.shopify.com/legal/privacy. Simkuring oge make Google Analytics pikeun mantuan kami ngartos kumaha konsumén urang make Loka éta - Anjeun bisa maca leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Google migunakeun Émbaran Personal anjeun didieu: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Anjeun oge bisa milih-kaluar tina Google Analytics dieu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tungtungna, urang ogé bisa babagi Émbaran Personal Anjeun sasuai jeung hukum jeung peraturan lumaku, ka ngabales ka tepina, nawaran pilarian atanapi requests halal sejenna pikeun émbaran kami nampi, atawa mun disebutkeun ngajaga hak-hak urang.

iklan behavioral
Sakumaha ditétélakeun di luhur, urang nganggo Émbaran Personal anjeun pikeun nyadiakeun Anjeun sareng advertisements sasaran atawa komunikasi pamasaran kami yakin bisa jadi dipikaresep ku anjeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana iklan sasaran jalan, anjeun tiasa nganjang ka Network Advertising prakarsa urang ( "NAI") kaca atikan di http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Anjeun tiasa milih kaluar tina iklan sasaran ku ngagunakeun tumbu di handap ieu:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads


Sajaba, anjeun tiasa milih kaluar tina sababaraha layanan ieu ku ngadatangan milih-kaluar portal nu Digital Advertising Alliance urang di: http://optout.aboutads.info/.

Ulah lagu
Perhatikeun yén kami moal ngarobah pendataan Loka kami sarta lila-pamakéan nalika urang ningali sinyal Ulah lagu tina panyungsi anjeun.

hak Anjeun
Mun anjeun anu nyicingan Éropa, anjeun ngabogaan hak pikeun ngakses informasi pribadi urang tahan upami anjeun na nanya nu informasi pribadi anjeun jadi dilereskeun, diropéa, atawa dihapus. Lamun hoyong laksana katuhu ieu, mangga ngahubungan kami liwat inpo kontak di handap.

Sajaba ti, lamun aya hiji nyicingan Éropa kami dicatet yén urang téh ngolah émbaran Anjeun guna minuhan kontrak urang bisa mibanda sareng anjeun (contona lamun nyieun hiji urutan ngaliwatan Loka éta), atawa lamun heunteu ngudag kapentingan bisnis sah urang nu didaptarkeun di luhur. Sajaba, mangga dicatet yén informasi anjeun bakal dibikeun luar Eropa, kaasup ka Kanada jeung Amérika Serikat.

DATA ingetan
Lamun anjeun nempatkeun hiji urutan ngaliwatan Loka éta, urang baris mulasara Émbaran Orde anjeun rékaman urang iwal tur dugi ka menta kami dihapus informasi ieu.

parobahan
Urang bisa ngamutahirkeun kawijakan privasi kieu ti jaman ka jaman dina urutan ngeunteung, contona, robah ka lila-urang atawa alesan operasional, légal atanapi pangaturan lianna.

minors
Loka henteu dimaksudkeun pikeun individu di handapeun umur heubeul 18 taun

TAROS KAMI
Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang lila privasi urang, lamun gaduh patarosan, atawa lamun hoyong ngadamel keluhan a, punten wartosan kami ku e-mail di support@buddhatrends.com atanapi ku mail ngagunakeun rinci disadiakeun di handap ieu:

Buddhatrends
[Re: Privasi minuhan Officer]
5900 rue de Verdun Montréal Quebec CA H4H 1M4

-----

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!