ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Balanja

Urang kapal di sakuliah dunya ngawengku Amérika Kalér jeung Kidul, Eropa, Asia, Afrika, Oséania, sareng nu sanesna. Urang employ ladenan tina utama, operator internasional dipercanten pikeun mastikeun pakét anjeun datang dina tujuan anjeun aman tur aman.

 

Loba ditanyakeun:

 

Sabaraha lami bakal urutan ngolah nyandak?


Pemesanan ilaharna nyandak nepi ka 7 poé ngolah saméméh maranéhna ngilikan - kaasup weekends jeung libur. Salila Libur ngolah kali butuh nepi ka 14 poé.

Sabaraha lami teh ongkos TIME?


pemesanan AS bakal shipped via e-pakét na ordo International bakal shipped gumantung kana puseur minuhan produk nu aya ti.

 Transit Times jeung Amérika Serikat: 12 - dinten 20 Usaha
kali transit keur Internasional: 10 - dinten 21 Usaha
Rata kali transit anu ditampi dina minggu 3.

Aya kaayaan anu kaluar kontrol (bencana alam, libur, cuaca, jsb) anu bisa ngabalukarkeun postponements pengiriman barang. Bari paling bungkusan baris anjog kana waktos, meureun aya kaayaan sarta Nepi yén operator urang bisa ngalaman. Ku sabab kitu, urang ulah ngajamin waktu pangiriman pasti; isu pangiriman mangrupa tanggung jawab nu parusahaan pengiriman barang.

 

 

Naon kurir baris dipaké pikeun pangiriman THE?


Ladenan kurir sabenerna gumantung kana puseur minuhan urang. Ieu alatan produk urang anu sourced ti nagara béda pikeun mastikeun nu meunang harga pangalusna pikeun eta. jasa kurir rupa-rupa ti nagara ka nagara. Tanpa ngadegna bisnis kuat jeung jasa kurir, kami bisa ménta ongkos langkung mirah sahingga dina watesan speed kami bakal leungit mun marketplaces global kayaning Amazon jeung saterusna.

Sanajan kitu, urang tetep bakal mastikeun yén anjeun nampi pakét anjeun sarta nyadiakeun asuransi on pakét anjeun bisi leungit na leungit pakét

Kuring maréntahkeun leuwih ti 1 item, AND I ngan narima hiji eusi, kunaon kitu?


Urang ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngurangan biaya on tungtung anjeun ku kituna anjeun teu kudu mayar pajeg luhur / premiums mun meunang barang anjeun. Lamun nempatkeun hiji urutan kalawan kami pikeun sababaraha item éta leuwih ti dipikaresep bade shipped dina leuwih ti hiji pakét. Mangga ngawenangkeun sababaraha waktu pikeun sakabéh barang anjeun ka anjog.

DO I kudu mayar Sakur TARIFFS OR Pajak custom ON produk?


Harga wangsit on resi masing-masing anjeunmeureun jadi béda ti naon maréntahkeun tapi punten ulah salempang. Biasana naon puseur minuhan urang bakal ngalakukeun anu ditandaan harga sakumaha pisan low atanapi ditandaan item salaku hadiah sakabehna. Ieu nyegah tugas impor tariffs / custom keur ditanggung dina tungtung anjeun sakumaha keur nagara tangtu ieu beaya tambahan pisan ongkosna mahal.

Kuring ditempatkeun urutan AN tapi teu narima A EMAIL konfirmasi ... naon dina?

Mangga pastikeun surélék anjeun geus bener mun anjeun nempatkeun hiji urutan. Bageur nawaran reureuh di pariksa folder spam anjeun ningali lamun email konfirmasi anjeun ieu dikirim dinya. Lamun aya kénéh euweuh email konfirmasi, mangga surélék tim rojongan kami liwat formulir kontak dina situs urang

Kumaha upami ngaku urang HOME Salila pangiriman THE?


Saha di imah bisa nampa iket atas nama nasabah. Biasana, tukang pos bakal ninggalkeun dieunakeun kempelan lamun taya sahijieun nya di imah jeung anjeun bisa ngumpulkeun parsél anjeun di kantor pos pangcaketna Anjeun.

Kuring rék ngaganti MY urutan / ADDRESS, Dupi abdi?


Padahal kami kacida ajak anjeun ukuran dipariksa ganda jeung alamat saméméh nempatkeun hiji urutan kalawan kami, kami pinuh ngarti yén hal datangna up na kasalahan bisa dijieun. Urang ngolah pesenan dinten anu sami aranjeunna disimpen. Mun robah a perlu dilakukeun pikeun urutan Anjeun mangga ngahubungan kami liwat formulir kontak dina situs urang ASAP sarta kami bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun nampung robah yen, tapi urang teu bisa nyieun janji nanaon. Lamun item (s) geus kungsi shipped ti puseur minuhan kami kami moal bisa nyieun parobahan tatanan. Dina kasus eta, anjeun bisa kirimkeun item eta ka Gudang Daerah pangcaketna sarta sakaligus narima urang bisa ngirim kaluar hiji item dilereskeun. Mangga wartosan kami pikeun manggihan dimana teh Gudang Daerah pangcaketna ti nagara anjeun.

Kuring boga sual ON urutan MY OR ON toko anjeun nu teu acan diwaler di dieu, Kumaha kuring meunang A Tahan anjeun?


Mangga wartosan kami sarta kami bakal senang jeung ngajawab salah sahiji patarosan anjeun!


ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!