ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

100% Cotton Apple Green Tank Dress



 

  • bahan: Cotton 100%
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola: padet
  • Panjang Leungeun Baju: Sleeveless
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: tank
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • Sandi: hejo

ukurangrapik

ukuran

panjang

Bust

taktak

hiji Ukuran

120cm

88cm

39cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!