100% Kapas Sastra Pashmina



This red pashmina scarf will complement any outfit. Mix and match with your favorite accessories, tops, and jackets! Made of soft cotton for your comfort.

 180cm * 55cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!