ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

100% Kapas Plaid Patchwork Oversized baju haneut



 

Hiji kembang oversized caang Ujang imut ti arah. , Pakéan kaos oversized Ieu unik akang meunang maneh beban tina kiridit keur gaya jalan. Ieu kausal na grunge, boho na hippie. Téh mangrupa fusi fabulous sahiji busana! Hiji kaos tambahan-lila ku plaid lila sleeves cuffed dijieun pikeun jeans ceking atanapi tights. backside nu boga katingal tina hiji kaos flannel dibungkus sabudeureun cangkéng, anu ciri khas tina grunge fashion. Naha nu nuju bade praktek band, pos ka festival atawa belanja dinten journaling di warung kopi karesep anjeun, kaos nyaman kieu leupas-pas baris nempatkeun anjeun dina luhureun éta grafik fashion Srimanganti urban. Janten saé tur jadi otentik. Peace kaluar!

 

  • style: Kasual Grunge Style
  • Type lawon: Broadcloth
  • bahan: kapas
  • kerah: Hooded

 

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

hiji Ukuran

88-100cm

125cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!