ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

100% Kapas Pleated Maxi Kalong Jeung Batwing sleeves



 

 Simkuring gaduh sapotong Vogue-pantes bener unik tina fashion babagi sareng anjeun cinyusu ieu. Ieu baju katun kasual panjang tur ngalir kalayan batwing sleeves pondok sabenerna trend setter a. A leupas jeung tambahan cangkéng low kalawan drapes sesela tinggi na aliran sabudeureun awak anjeun. Lamun hayang kasampak leupaskeun maot anca pikeun hiji husus, dieunakeun kana belang pakéan katun lemes sleek ieu. dasi cangkéng Cinchable nambahkeun hiji flare metot. pakéan leupas jeung nyaman, lampu na flowy ieu mangrupa elegance kasual yén celebrates keindahan hipu tina feminin dina anjeun. Polandia up ieu kasampak saeutik leuwih ku emas atawa lariat pérak kongkorong sarta sparkly dieunakeun-on sendal. Hiji ukuranana. Bodas dieunakeun kaasup. Sadia dina Leuleus Xuping, Lampu Blue, sarta Khaki.

 

  • Silhouette: leupas
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Neckline: O-beuheung
  • lawon: Katun 100%
  • style: Kasual, Vintage

 

ukurangrapik

Lenght

Bust

Taktak na leungeun baju

Cuff

hiji Ukuran

108cm

105cm

45cm

16cm


 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!