ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

100% Kapas Bodas Wrap Cardigan



 

Anjeun kabeh geus katempo eta pilem romantis jeung awéwé anu nangtung di pantai dina bodas jubah ngalir salami manehna gazes kaluar di sagara. Atawa meureun manéhna nu keur leumpang raket jeung Beau dirina salaku susunan panonpoé leuwih laut. Ayeuna anjeun bisa jadi éta awéwé di katun ngalir lemes linggih seaside na sipping a sunrise saayana dina cahaya panonpoe teh! panjang lightweight 100% bungkus katun Ieu ogé bisa dipaké sanggeus panonpoé mana handap ku sundress sleeveless. Versatility nambihan jadi loba nilai ka cardigan kasual ieu. Wearable kalawan sababaraha capris lucu denim, a luhur tank jeung sendal atawa pasangan sareng sundress panas tetep anjeun cozy nalika tiis gulungan angin ngahiliwir sagara di. Ieu hiji cardigan penting nu nambahan feminitas Palasik kana naon anjeun maké. sleeves tilu-saparapat kalawan tombol Asian diideuan na sash panutupanana ku beuheung V jero. Hiji ukuranana.

 

  • leungeun baju: tilu Kuartal
  • Panutupanana Tipe:bungkus Beubeur
  • Type lawon: Worsted
  • Hiasan: Draped, Spliced, Sashes
  • kerah: V-beuheung
  • Pola Tipe: padet
  • Pakean Panjang: Long
  • lawon: Katun 100%
  • style: Kasual, Vintage

 

ukurangrapik

Lenght

Bust

taktak

leungeun baju

Cuff

hiji Ukuran

108cm

120cm

80cm

36cm

31cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!