ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

100% Kapas tank Maxi Kalong



 

Anjeun bosen pajoang tren fashion? Anjeun leuwih ti hiji soldadu damai? Lajeng lemes pakéan tank katun basajan ieu keur anjeun. Kesederhanaan nyaeta stylish on sorangan tapi pakéan tank cinyusu ieu ogé nawarkeun hiji fitur has sababaraha. A bungkus katingal faux ieu dijieun ku cut diagonal nu interplays kalawan closures samping unik nu nambahan hiji pucker saeutik kana rok nyieun tilep playful jeung gerak. Naha nu nuju paking tas Anjeun pikeun wisata ngeunaan ashrams di India atawa ngan bade dahar beurang kalawan girlfriends anjeun anjeun tiasa gaduh hiji tampilan ti elegance sapopoé effortless. Nambahkeun hiji pendant jade jeung sababaraha pinggel doa bead pikeun aksen keuna. Hoping nyekel panon tina barista favorit anjeun? Lajeng dieunakeun dina pakéan tank pullover beureum waktu hareup panon-catching kami nu nuju pos ka warnet. Lamun nuju perasaan langkung kawas blending di jeung awan sareng kaleungitan diri di daydreams lajeng meureun lampu tank katun abu mangrupa hasil pilihan katuhu. Whichever anjeun milih pikeun éksprési feminin geulis anjeun bisa cacah dina fit leupas nyaman dina pakéan katun sleeveless lila kasual ieu. Hiji ukuranana. Sadia dina Beureum sarta Gray.

 

  • bahan: kapas
  • Hiasan: kantong
  • Leungeun baju Style: tank
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • style: Kasual, Vintage
  • Sandi: Abu, Beureum

ukurangrapik

Lenght

Bust

Cuff

hiji Ukuran

116cm

100cm

43cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!