ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Kandel jeung Sexy Beureum Gypsy Kalong



 

Kuat, awéwé vibrant anu diondang ka dieunakeun kana pakéan Maxi peuyeum seksi di warna beureum kandel ku beuheung V jero tur pinapsueun. Yard ti drape beureum linen jeung aliran dina panjangna pinuh ieu, puff leungeun baju, pakéan linen jeung pleated cangkéng kakaisaran beraksen kalawan manik, tombol, sarta tassels. Téh mangrupa boho saeutik, hiji Vintage saeutik sarta eta boga cukup gaya Gypsy pikeun meunangkeun Anjeun tuang dina Pirates hareup ti Karibia. Ditunda set paling eclectic anjeun pinggel beaded, charms na pendants ka ngalengkepan katingal teh. pakéan linen beureum ieu desain unik tur mangrupakeun cocog pikeun usum panas, cinyusu jeung maké ragrag. Sadia dina leutik, sedeng sarta badag.

 

  • Leungeun baju Style: Puff leungeun baju
  • Waistline: kekaisaran
  • Neckline: V-beuheung
  • bahan:Katun, linen

 

Inpo modél: jangkungna 163cm, 47.5kg beurat, 86cm bust, 68cm cangkéng, 90cm hips. model téh ukuranana S.

 

 

S: 135cm panjang pinuh, 38cm taktak lebar, 98cm bust, 68-72cm cangkéng, panjangna 65cm leungeun baju,

M: 136cm pinuh panjangna, 39cm taktak lebar, 102cm bust, 72-76cm cangkéng, panjangna 66cm leungeun baju,

L: 137cm panjang pinuh, 40cm taktak lebar, 106cm bust, 76-80cm cangkéng, panjangna 67cm leungeun baju,

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!