ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

100% linen Long Beureum Cardigan | Lotus



 

With our extra long casual linen cardigan, you can feel and look effortlessly stylish. The loose fit allows freedom of movement and leaves room for layering with your favorite comfy sweater. The soft natural linen of this casual trench coat provides comfort and encourages an ease of being as you move through your day. Make this peacemaking layer part of your everyday wardrobe. For natural style and comfort, we have you covered in our Lotus Collection linen trench coat. 

 

  • Type lawon: Woolen
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pakean Panjang: X-Long
  • kerah: Mandarin kerah
  • Hiasan: kancing
  • Type: Lega-waisted
  • lawon: Linen 100%

ukurangrapik

Lenght

taktak

leungeun baju

Cuff

hiji Ukuran

129cm

41cm

34cm

25cm



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!