100% linen Long Beureum Cardigan | Lotus



 

 

Kalawan tambahan lila kasual jaket linen lombang kami, anjeun tiasa ngarasa kawas anjeun masih dina mantel mandi anjeun tapi kasampak effortlessly stylish. The leupas pas ngamungkinkeun kabebasan gerak jeung daun kamar pikeun layering kalawan baju haneut comfy favorit Anjeun. The linen alam lemes tina jaket lombang kasual ieu nyadiakeun kanyamanan sarta nyorong hiji betah keur anjeun mindahkeun ngaliwatan dinten anjeun. Jieun lapisan peacemaking ieu bagian tina papakéan sapopoé Anjeun. Pikeun gaya alam sarta kanyamanan, urang kudu anjeun katutupan di Lotus Koléksi linen lombang jaket urang.

 

  • Type lawon: Woolen
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pakean Panjang: X-Long
  • kerah: Mandarin kerah
  • Hiasan: kancing
  • Type: Lega-waisted
  • lawon: Linen 100%

Hiji Ukuran: panjang 129cm, Taktak Jalan 41cm, leungeun baju 34cm, cuff 25cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!