ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

100% linen Teal Floral Maxi Kalong



 

  • Neckline: O-beuheung
  • Hiasan:floral sulaman
  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Waistline: asli
  • Silhouette: A-Line
  • style: sederhana

 

ukurangrapik

Lenght

rubak

hiji Ukuran

125cm

100cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!