Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

100% linen Teal Floral Maxi Kalong

 

spésifikasi:

Neckline: O-beuheung
Hiasan:floral sulaman
bahan: kaen nu digawe ti rami
Waistline: asli
Silhouette: A-Line
style: sederhana

 

Panjangna: 125cm ukuranana bust: 100cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!