Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

100% linen Zen Harem Calana

 

  • ninggang: pertengahan
  • panutupanana: cangkéng elastis
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya hareup: Pleated
  • style: sederhana
  • bahan:100% linen

 

ukuran Cangkéng Width (cm) Hip Width (cm) Panjang (cm)
M 100 130 97
L 106 135 103

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!