Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

100% wol Handmade Hippie Cardigan

 

  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Komposisi bahan: 100% wol
  • style: Hippie Style
  • kerah: V-beuheung
  • Technics: Hand Knitted
  • ketebalan: standar

Lenght: 120cm

Shoulders (from collar): 45cm

Bust: 110cm

Sleeves Lenght:  53cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!