ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

100% wol Handmade Hippie Cardigan



 

  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Pola Tipe: Patchwork
  • Komposisi bahan: 100% wol
  • style: Hippie Style
  • kerah: V-beuheung
  • Technics: Hand Knitted
  • ketebalan: standar

 

ukurangrapik

Lenght

Bust

taktak

leungeun baju

hiji Ukuran

120cm

110cm

45cm

53cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!