ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

2 Kelir gradién Long Hippie Kalong



 

  • bahan: kapas
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola: Patchwork
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Fitur: kantong
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

 

        ukurangrapik

Shouler

Bust

leungeun baju

Lenght

leutik

39cm

95cm

59cm

119cm

medium

40cm

100cm

60cm

120cm

gede

41cm

105cm

61cm

122cm

XL

43cm

110cm

61cm

123cm

2XL

44cm

115cm

62cm

125cm

3XL

45cm

120cm

62cm

126cm

4XL

46cm

125cm

63cm

128cm

5XL

48cm

130cm

64cm

129cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!