ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Tambahan ageung Tote Kantong Jeung seleting



spésifikasi:

 

  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Pinding Bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Hiasan: ngonci
  • teu karasa: hipu
  • interior: Cell Phone Pocket, Interior seleting Pocket, Interior slot Pocket
  • Bahan utama: PU
  • Pola Tipe: Patchwork, padet

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!