ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

2 Piece Siapkeun Sutra linen Cina Naga Embroidered Kalong



 

 

  • Hiasan:naga sulaman
  • Waistline: asli
  • Leungeun baju Style: biasa
  • style: Gaya Cina
  • bahan: Sutra, linen
  • Neckline: Mandarin kerah
  • Silhouette: A-Line
  • leungeun baju: pinuh

Émbaran modél: Jangkungna: 160cm Beurat: 42kg

Ukuran (cm)

taktak

Dada (Bust)

cangkeng

panangan

Cuff

leungeun baju

panjang

dasar

bébas Ukuran

40

118

142

41

30

52

119

269


 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!