ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

3 / 4 Batwing leungeun baju Ditambah Ukuran Long jubah



 

Dijieun tina katun adun choicest, anu 3 / 4 Batwing leungeun baju Long jubah geus dirancang ku pola padet nu accentuates warna kulit Anjeun. Desain fanciful na ngajadikeun hiji pilihan luhur pikeun awéwé stylish kana batu jubah geulis ieu, dina kaayaan anu husus.

  • bahan: Katun Campuran
  • pola: padet
  • Hiasan: kantong
  • Leungeun baju: tilu Kuartal
  • style: sederhana
  • Neckline: O-beuheung
  • Waistline: asli

 

ukurangrapik

 ukuran

taktak

Bust

leungeun baju

Lenght

leutik

38cm

100cm

42cm

124cm

medium

39cm

105cm

43cm

126cm

gede

41cm

110cm

43cm

127cm

XL

42cm

115cm

44cm

129cm

2XL

43cm

120cm

44cm

130cm

3XL

44cm

125cm

45cm

132cm

4XL

46cm

130cm

46cm

133cm

5XL

47cm

135cm

46cm

135cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!