obral

3 / 4 Batwing leungeun baju Ditambah Ukuran Long jubah



 

Dijieun tina katun adun choicest, anu 3 / 4 Batwing leungeun baju Long jubah geus dirancang ku pola padet nu accentuates warna kulit Anjeun. Desain fanciful na ngajadikeun hiji pilihan luhur pikeun awéwé stylish kana batu jubah geulis ieu, dina kaayaan anu husus.

  • bahan: Katun Campuran
  • pola: padet
  • Hiasan: kantong
  • Leungeun baju: tilu Kuartal
  • style: sederhana
  • Neckline: O-beuheung
  • Waistline: asli



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!