3 / 4 Lenght Floral denim Harem Calana



 

  • style: sederhana
  • panutupanana: cangkéng elastis
  • nyocogkeun: leupas
  • ninggang: pertengahan
  • bahan: kapas
  • nyeuseuh: medium

 

Panjangna: 76-79CM cangkéng: 58-102CM Hip: 132CM leg lawang: 50CM naékna: 68CM,

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!