3 / 4 Panjang Dicitak Palazzo Calana



  • panjang: Ankle-Panjang
  • panutupanana: cangkéng elastis
  • ninggang: pertengahan Waisted
  • nyocogkeun: Fit leupas
  • Gaya hareup: Pleated
  • style: panenan taun
  • bahan: Katun, linen
  • Fitur: panenan taun
  • Type lawon: ranginang
  • pola: batik

ukuran:

Waist: 68-100cm; Hips: 130cm; Length: 72cm (Outer Layer) - 85cm (Inner Layer)

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!