ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

3 / 4 Panjang belang linen Palazzo Calana



 

  • style: sederhana
  • panutupanana: cangkéng elastis
  • Type lawon: ranginang
  • nyocogkeun: Fit leupas
  • Gaya hareup: Pleated
  • ninggang: pertengahan Waisted
  • pola: belang
  • bahan: 55% Linen, 45% Cotton
  • panjang: Ankle-Panjang

ukurangrapik

ukuran

cangkeng

hips

Lenght

pingping

hiji Ukuran

66-90cm

160cm

82cm

88cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!