3D Embroidered Kukupu peuyeum Kawinan Kalong



Cupang na fairytale sapuk, sapotong geulis ieu superlative diantawis dresses. The kukupu 3D thoughtfully ditempatkeun anu bener salah sahiji jenis sarta jarang ditempo. The A-garis silhouette bakal ngajadikeun anjeun flawless na dazzling. Ieu teu kasampak basajan tapi bakal ngalakukeun trik teh, nya eta salah sahiji trik pangkolotna di buku fashion, dipasangan dina luhur jeung flaring dina bagian handap. Cai mibanda Straps spaghetti jeung O-neckline exposing dipegatkeunana anjeun nyieun maneh kasampak pikaresepeun. The flaring panjang sarta rok flowy kalawan ankle-panjangna dijieun tina sababaraha lapisan lawon méré jero sarta volume ka eta. Luhur jeung bagian handap nyieun adun sampurna sexiness tur daya tarik kalawan elegance jeung roman. Ngagem baju praktis madhab, salaku pakéan pihak kana klub lokal, atawa salaku pakéan sapopoé for keur leumpang di taman deukeut, atawa pikeun brunch kalawan kulawarga anjeun jeung anjeun malah bisa nganggap hal éta ngagem eta di jalan kawinan Anjeun salaku sampurna jalan ka nangtung kaluar tina sadaya dresses biasa.

 

 

 


 

  • bahan: Bolong, renda, Voile, Lanon, Chiffon, rupa-rupa
  • style: peuyeum
  • Silhouette: A-Line
  • Hiasan: Appliques
  • Leungeun baju Style: spaghetti tali
  • Waistline: kekaisaran
  • Neckline: O-beuheung

S: Bust 82CM, ninggang 66 CM, Lenght 126 CM
M: Bust 86 CM, ninggang 70 CM, Lenght 129 CM
L: Bust 90 CM, ninggang 74 CM, Lenght 131 CM

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!