ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

80s Pantun Xuping jeung Blue pastel Maxi Kalong



 

  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: O-beuheung
  • Silhouette: leupas
  • style: panenan taun
  • Leungeun baju Style: tank
  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Waistline: asli
  • Panjang Leungeun Baju: Sleeveless
  • pola: nyitak
  • Sandi: Biru, Gray

ukuran:

L: Panjang: 121cm, Bust: 98cm, Taktak: 38cm, Sweep: 150cm

XL: Panjang: 122cm, Bust: 102cm, Taktak: 39cm, Sweep: 154cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!