A kasual Line Royal Blue linen Kalong



 

bahan: Linen / Rayon
Panjang Leungeun Baju: 3 / 4
Silhouette: A-Line
usum: Autumn
Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
Waistline: kekaisaran
Neckline: O-beuheung
Leungeun baju Style: biasa

ukuran Bust CB Panjang Panjang Leungeun Baju taktak Jalan Width
cm cm cm cm
M 94 118 56 36
L 98 125 57 37

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!