ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

A kasual Line Royal Blue linen Kalong



 

  • bahan: Linen / Rayon
  • Panjang Leungeun Baju: 3 / 4
  • Silhouette: A-Line
  • usum: Autumn
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Waistline: kekaisaran
  • Neckline: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: biasa

ukurangrapik

     ukuran

Bust

Lenght

leungeun baju

taktak Jalan Width

medium

94cm

118cm

56cm

36cm

gede

98cm

125cm

57cm

37cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!