Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Floral Dream A-Line Maxi Dress

 

  • panjang: Ankle-Panjang
  • Hiasan: tombol
  • Neckline: O-beuheung
  • style: peuyeum
  • bahan: Katun sarta linen
  • Silhouette: A-Line
  • Leungeun baju Panjang (cm): tilu Kuartal
  • warna: Biru, Beureum

Ukuran (cm)

taktak Dada (Bust) cangkeng leungeun baju panjang
S 37 98 120 42 128
M 39 104 120 43 130
L 40 106 126 44 132


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!