A Line Floral Patchwork denim Kalong

Témbongkeun samping feminin radian na playful anjeun dina panjangna ankle ieu, hiji-garis pakéan denim jeung patchwork floral wungu, jeung hideung bodas motong Checker. Top kana tombol handap, kakaisaran cangkéng, kantong payudara, balikkeun ka handap kerah jeung tilu sleeves panjangna saparapat anu gampang gulung nepi. Naon sih nambahan feminin ngarasakeun flowy teh patchwork floral. Tambahkeun sakedik langkung aksen pikeun pakéan denim ieu kalayan sapatu selop atanapi sapatu ankle. A hippie saeutik, hiji vintage saeutik sarta loba kabagjaan. ieu baju geus gede pikeun twirling di lantai tari atanapi menawan tanggal Anjeun dina hiji piknik soré. Hayu aliran feminin anjeun geulis. Sadia dina leutik, sedeng, badag tur tambahan-badag.

ukuran Cross Taktak (cm) Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) panjangna rok (cm)
S 36 84 68 128
M 37 88 72 130
L 38 92 76 131

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!