ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

A Line linen Kaos kalawan Patchwork stripes



Ieu kasual A garis, pakéan patchwork méré kaluar nagara amis Vibe vintage. Pisan nyaman, dijieunna tina katun sarta linen jeung stripes patchwork, pasti hiji pakéan kapan. panjangna ankle na sleeveless ku pleat leupas nu mere aliran kana rok nu. Babak scoop neckline sampurna pikeun framing hiji ranté hipu ku pesona locket. pakéan vintage kasual ieu mangrupa cut lega nu fits paling ukuran. Henteu ngan cukup di pink, éta ogé asalna di biru jeung héjo.

  • bahan: Linen na Kapas
  • pola: Patchwork
  • Silhouette: Hiji Jalur
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang

ukuran:

panjang: 126cm, Bust: 110cm


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!