ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Sleeveless Patchwork Hippie Kalong



 

Nyiar anjeun "hippie ganti baju" kaulinan sareng milih nangtung kaluar ti balaréa kalawan pakéan acan geulis ieu ilahar. The variétas of patchwork prints nyieun undoubtedly unik tur kreatif. panjang na urang ku ankles anu bakal nambahan sababaraha sénti nepi ka jangkungna anjeun sarta biasa tungtung wates mesmerizing geulis, dihias ku sababaraha sashes patch print.

Datang dina ukuran béda ti Petite mun ukuran tambah, nurutkeun ukuran Anjeun. ieu baju geus gampang pikeun ngagabung jeung sapasang sapatu kulit Romawi nu ngan baris ningkatkeun kombinasi Anjeun sakabéh. Hadir kalawan cocog cangkéng sabuk tapi anjeun ogé tiasa accessorize eta ku kantong fancy sarta pinggel basajan tur kongkorong.

 

  • bahan: rayon
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • pola:Patchwork Print
  • Hiasan: Sashes
  • Leungeun baju: tank
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

ukurangrapik

 ukuran

taktak

Bust

cangkeng

bujur

Lenght

medium

36cm

97cm

96cm

140cm

121cm

gede

38cm

102cm

101cm

145cm

123cm

XL

39cm

107cm

106cm

150cm

125cm

2XL

40cm

112cm

111cm

155cm

127cm

3XL

41cm

117cm

116cm

160cm

129cm

4XL

43cm

122cm

121cm

165cm

131cm

5XL

44cm

127cm

126cm

170cm

133cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!