obral

Sleeveless Patchwork Hippie Kalong



 

Nyiar anjeun "hippie ganti baju" kaulinan sareng milih nangtung kaluar ti balaréa kalawan pakéan acan geulis ieu ilahar. The variétas of patchwork prints nyieun undoubtedly unik tur kreatif. panjang na urang ku ankles anu bakal nambahan sababaraha sénti nepi ka jangkungna anjeun sarta biasa tungtung wates mesmerizing geulis, dihias ku sababaraha sashes patch print.

Datang dina ukuran béda ti Petite mun ukuran tambah, nurutkeun ukuran Anjeun. ieu baju geus gampang pikeun ngagabung jeung sapasang sapatu kulit Romawi nu ngan baris ningkatkeun kombinasi Anjeun sakabéh. Hadir kalawan cocog cangkéng sabuk tapi anjeun ogé tiasa accessorize eta ku kantong fancy sarta pinggel basajan tur kongkorong.

 

  • bahan: rayon
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • pola:Patchwork Print
  • Hiasan: Sashes
  • Leungeun baju: tank
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
ukuran

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!