Abstrak Art diideuan Midi Kalong



 

  • Fitur: kantong
  • style: sederhana
  • bahan: kapas
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • pola: nyitak
  • Neckline: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • Silhouette: leupas

ukuran:

hiji Ukuran

taktak

Dada (Bust)

cangkeng

leungeun baju

/

158

146

50

panangan

Cuff

panjang

dasar

/

38

145

141

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!