ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Abstrak kanvas Leupas Kalong

 

  • bahan:Katun sarta linen adun
  • Panjang Leungeun Baju:tilu Kuartal
  • Pola Tipe:abstrak
  • Silhouette:Pleated
  • Neckline:O-beuheung
  • Waistline:asli
  • Leungeun baju Style:biasa

Panjangna: 116cm Bust: 140cm Taktak: 42cm leungeun baju: 50cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!