Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Abstrak kanvas Leupas Kalong

 

  • bahan:Katun sarta linen adun
  • Panjang Leungeun Baju:tilu Kuartal
  • Pola Tipe:abstrak
  • Silhouette:Pleated
  • Neckline:O-beuheung
  • Waistline:asli
  • Leungeun baju Style:biasa

Length: 116cm  Bust: 140cm Shoulder: 42cm Sleeve: 50cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!