ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Abstract Flower V-Neck Maxi Dress



  • bahan: Poliéster, Kapas
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola: nyitak
  • Panjang Leungeun Baju: tilu Kuartal
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung

Size fits smaller than usual, please refer to the size chart.

ukurangrapik

ukuran

panjang

Bust

taktak

leungeun baju

hiji Ukuran

123cm

112cm

46cm

51cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!