ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Lukisan abstrak Leupas Maxi Kalong



 

Simkuring gaduh sababaraha Pantun Fusion pikeun Ladies anu resep hiji tampilan aslina. pakéan ieu desain unik ngagabungkeun elegance Cina jeung seni abstrak sarta Vibe Vintage saeutik. Feminin sarta nyérélék kalawan tepi tiis. The linen lightweight sarta leupas pas ngadamel ieu pilihan nyaman pikeun nyieun pernyataan spring fashion Anjeun. Tambahkeun deui ekspresi eclectic anjeun ku maké sababaraha capillary sapatu kulit atanapi sendal Birkenstock. gaya aslina keur hirup otentik Anjeun.

 

  • bahan: Linen na Kapas
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Silhouette: A-Line
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: ngadeg
  • pola: seni diideuan
  • Waistline: asli
Ukuran Panjang sleeves Cuff Bust Taktak Jalan hem Hiji ukuran 123 42 128 40 256

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!