Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Lukisan abstrak Leupas Maxi Kalong

We have some Fusion Fashion for ladies who like an original look. This dress has a unique design combining Chinese elegance with abstract art and a little Vintage vibe. Feminine and flowing with a cool edge. The lightweight linen and loose fit make this a comfortable choice for making your spring fashion statement.  Add more to your eclectic expression by wearing some fringe leather boots or Birkenstock sandals. Original styles for your authentic life. 

  • bahan: Linen na Kapas
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Silhouette: A-Line
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: ngadeg
  • pola: seni diideuan
  • Waistline: asli
ukuran panjang Sleeves Cuff Bust taktak Jalan hem hiji Ukuran 123 42 128 40 256

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!