ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Abstrak prints Leupas Retro Kalong



 

Kalawan pas leupas anak, o beuheung cut na batwing sleeves, pakéan ieu bakal tetep maneh nyaman anjeun mindahkeun sapopoe anjeun dina gaya. prints abstrak bakal nyieun sapotong ieu sampurna pikeun peuting anjeun kaluar di galeri, acara husus tur leuwih! Anjeun tiasa nyapasangkeun eta kalawan sapatu ankle kulit sarta sal linen pikeun Arsty katingal timeless.

 

 

  • Silhouette: leupas
  • bahan: Lanon, Chiffon, poliéster
  • Sleeves Lenght: tilu Kuartal
  • style:seni diideuan
  • kerah: beuheung babak
  • leungeun baju: bat leungeun baju
  • ninggang: cangkéng leupas

ukuran:

Hiji Ukuran: Panjang: 120cm Bust: 150cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!