ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Afrika dicitak V-beuheung Midi Kalong



 

Sampurna lamun dipasangkeun sareng hat sarta sal a, pakéan pas kasual sarta leupas ieu comfortably bakal nyandak anjeun ti beurang ka peuting.

Desain dicitak Afrika nambahan touch kasual jeung feminin kana pakéan nu sedengkeun bahan katun ngajadikeun anjeun mindahkeun kalawan betah. Perasaan hiji chilly bit? Ngagem leggings jeung sapatu ankle kalayan pakéan ieu katingal langkung canggih.


 

  • Silhouette: leupas
  • style: panenan taun
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Fitur: Tassel
  • Waistline: asli
  • bahan: kapas
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • Neckline: V-beuheung
  • pola: nyitak

 

ukuran:

Bust: 160cm; Panjangna: 110cm; Leungeun baju jeung Taktak Jalan Panjang: 43cm

 

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!