ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Afrika Patchwork Handmade Hipster Jeans



 Bring a tribal look to your outfit in these Afrika Patchwork Handmade Hipster Jeans. The African inspired patchwork adds zest to a casual outfit. The multicolor print and distressed look add even more personality to these jeans. After putting on these stunners you won’t need much to add a personal touch to your everyday outfit.

  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • panjang: Lengkep
  • ninggang: pertengahan Waisted
  • Type lawon: Softener
  • Type fit: leupas
  • nyeuseuh: Distressed
  • Fitur: Embroidery, Patchwork
  • style: panenan taun
  • bahan: kapas

ukurangrapik

ukuran

cangkeng

bujur

pingping

Lenght

hiji Ukuran

64-88cm

104cm

60cm

92cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!