ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Kuna Folk Style Lambang Vintage













Featuring prints vintage floral, bahan lemes, sarta tombol tanduk vintage, jaket ieu babasan pamungkas tina fashion rahayat vintage. sleeves panjang tur cut tina jaket bakal tetep anjeun haneut anjeun buka sapanjang musim semi jeung usum tiris anjeun poé dina gaya.

 

 


Hiji Ukuran: Panjang -108cm, Bust -116cm, leungeun baju-59.5cm, Shouler-47.5cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!