ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Tentara Héjo Leupas Gemblengna Pikeun Awewe



 

 

Ieu Leupas Héjo Overalls anu dimaksud pikeun awéwé anu boga rasa pikeun sagala hal earthy sarta héjo. Na haratis-styling hartina anjeun bisa maké éta sabudeureun comfortably, paduli cuaca atawa kasempetan. Dijieunna tina kualitas worsted lawon anyaman kaluar tina bahan katun kualitas, éta salaku nyaman sakumaha anu kasebut stylish. Bahanna oge teu beurat teuing bisa dipaké dina waktu usum panas atawa gugur cuaca.

Dirancang dina gaya sakabéh Palasik, mibanda jero médium V-neckline di hareupeun. di deui, mibanda babak neckline normal. The Leupas Héjo Overalls gaduh kaos gaya-tombol na buttonholes in hareup sangkan ngagem sarta nyokot kaluar salaku stress-gratis sakumaha tiasa. Ieu ogé hartina anjeun bisa nyaluyukeun kumaha low neckline pakait. Cai mibanda saku basajan dina samping saku kénca-leungeun nu ngan katingali ti lawang ka. Ogé boga saku on boh sisi hips. crotch The hangs rada low, ampir ngahontal tuur. Calana anu saeutik saeutik lega tur mangrupakeun cukup lila pikeun meunangkeun handap ankles Anjeun. Suku bisa kitu, bisa digulung nepi luhur ankles Anjeun atawa pertengahan anak sapi Anjeun.

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Cangkéng 116cm, Hip 132cm, Panjang 139cm, Bust 120cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!