ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Seni diideuan Chiffon Kalong



 

 

  • Neckline: O-beuheung
  • Silhouette: leupas
  • Waistline: asli
  • bahan: Chiffon
  • Pakéan Panjang: Pertengahan Pedet
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Patter: nyitak
  • style: sederhana
ukuran Cross Taktak (cm) Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) Leungeun baju Panjang (cm) panjangna rok (cm)
hiji Ukuran 42.5 130 teu sahiji bae 23 106

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!