Seni diideuan Jacquard V-beuheung flax Kalong



Tambahkeun seni diideuan pakéan katun linen unik ieu papakéan anjeun katuhu jauh. Warni accents Asian artistik dina lawon Jacquard textured nyiptakeun gaya nu bener nangtung kaluar. Ngagem pakéan canggih ieu musium jeung anjeun gé boga leuwih panon nempo anjeun ti seni. A adun tina gaya modern jeung vintage, beuheung V, sleeves lila, cut lempeng sarta leupas pas jeung kantong. Pertengahan anak sapi panjang rok ngidinan Anjeun pikeun fitur sababaraha sapatu ankle hideung seukeut atawa nyaman gaya selop rumah susun. Janten aslina, jadi diri dina seni urang diideuan linen vintage pakéan cinyusu ieu. Sadia dina Hideung jeung Burgundy (Beureum). Hiji ukuran pikeun sakabéh.

 

  • Neckline: V-beuheung
  • usum: cinyusu
  • style: panenan taun
  • Waistline: asli
  • lawon utama: flax
  • ukuran: hiji ukuran

Hiji Ukuran: Panjang: 113cm Bust: 110cm Taktak: 40cm leungeun baju: 48cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!