ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Artsy Sweetheart Blue Floral Kalong



  • bahan: Katun, Rayon
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola: nyitak
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung

Ukuran fits leutik ti biasa, mangga tingal ukuran:

Panjang: 120cm,Bust: 110cm, Taktak: 40cm, leungeun baju: 41cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!