ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Asia Mystery V beuheung Midi Kalong



Ngarasakeun petualangan lamunan kawas, némbongkeun markisa anjeun iinditan jauh tur lega kana peradaban sarta budaya anu béda, kabéh by ngagem outfit simbolis acan stunning kawas ieu. Pikeun pakéan nu bisa dipasangkeun kalayan saukur ngeunaan nanaon, Asia Mystery V-beuheung Midi Kaos ngabogaan sirineu touch seksi keur eta. Na geulis design V-beuheung teu ukur ngahartikeun beuheung anjeun, eta mana undak salajengna ku gracefully ngarancang sagala kongkorong mutuskeun mun teu ngagem kana pakéan geulis ieu. Anjeun tiasa milih pikeun ngagem naon perhiasan jimat salaku lambang kawani. Balik pikeun gadis katingal feral dina pakéan vintage ieu nu nyepeng hiji banding enduring. Ku ngagem outfit patterned ieu, anjeun shroud diri dina misteri sultry mana teu saurang ogé bakal wani malire.

  • bahan: Katun sarta linen
  • Neckline: V-beuheung
  • style: panenan taun
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • coraknyitak
  • Waistline: asli
  • Silhouette: leupas
  • kerah: V kerah
  • Sandi: Hideung, Beureum, Mawar Beureum

ukuran:

Panjang: 115cm, Bust: 100cm, Leungeun baju: 35cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!