ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Asian Beauty Blue Ramie Kalong



 


bahan: Ramie
Silhouette: leupas
pola: Asia diideuan
Panjang Leungeun Baju: 3 / 4
Dresses Panjang: beurang
Waistline: Kakaisaran cangkéng
Neckline: O-beuheung
ukuran: hiji ukuran

Hiji Ukuran: Panjang: 123cm, Bust: 100cm, leungeun baju: 45cm,Sweep: 250cm, Shoulder: 40cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!