Asian Beauty Long Hideung Cardigan



  • bahan: Cotton, Linen, Rayon
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Pakean Panjang: Long
  • kerah: V-beuheung
  • Fitur: Vintage, Embroidery
  • panutupanana: Buka Stitch
  • Type: Lega-waisted
  • Pola Tipe: floral

ukuran:

Bust: 120cm,Length 115cm

Model 160cm, 50kg


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!