Naga Harem Calana



spésifikasi:

Hiasan: Tombol, kantong, Pleated, Paneled
Type fit: leupas
Gaya hareup: Pleated
Cangkéng Tipe: pertengahan
Type lawon: batik
bahan: Katun, linen
panjang: Lengkep
Panutupanana Tipe: cangkéng elastis

 

ukuran Cangkéng Width (cm) Hip Width (cm) panjangna pant (cm)
L 100 150 94

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!