Asian Art Kaftan Maxi Kalong



Ieu Asian diideuan Kaftan Maxi Kaos nyaéta karya ti Maxi. Pakéan ngagabungkeun desain vintage kalayan modéren tailoring ngahasilkeun item fashion-kualitas luhur. diideuan pakéan Kaftan Maxi Asian Ieu bakal masihan awéwé sagala anu nempatkeun eta dina hiji tampilan aristocratic modern.

Pola pakéan kasebut ogé blended na sewn. Cai mibanda pola geulis rupa kelir; kaasup héjo, beureum jeung biru, pakakas dina lawon hideung polos. Desain ieu ngajadikeun pakéan panon-catching tanpa keur overly caang.

The sleeves Eureun ngan sanggeus siku while pakéan kasebut ngeunaan panjangna ankle di gaya kaftan has. Aya kantong on boh sisi pakéan ka. Hiji di polos hideung, anu patterned sejen, nambahkeun touch halus ka kaéndahan pakéan nu.

Pakéan bisa gampang dipaké keur sagala kasempetan, sabab ticks sagala buleud pikeun elegance tur genah. Dukun styling Asian diideuan bakal ngajadikeun anjeun nangtung kaluar dina riungan pikeun sakabeh alesan nu katuhu.  

 

  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • pola: nyitak
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • bahan: 100% Kapas


 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!