ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Asymetrical Sutra Floral Kalong



 

 

 

  • bahan: Acrylic, Sutra
  • Hiasan: draped
  • style: panenan taun
  • Waistline: asli
  • Silhouette: asymmetrical
  • Neckline: V-beuheung
  • pola:floral Print
  • ukuran: Hiji ukuran, Leupas

Hiji Ukuran: panjangna: 118-125cmBust: 104cm Taktak: 39cm leungeun baju: 49cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!